Collectanten Werver

Zoekt u een nieuwe uitdaging als ZZP’er, dan hebben wij iets heel interessants voor u! Voor bekende goede doelen gaat u nieuwe collectanten werven. De collectanten die u zal werven zijn bijvoorbeeld voor de Hartstichting, Hersenstichting, Reumafonds en nog meer bekende goede doelen. Deze opdracht is over geheel Nederland uit te voeren, omdat er door heel Nederland vaak wordt gezocht naar nieuwe collectanten. Voor deze opdracht, kunt u als ZZP’er direct aan de slag!

Over het werven van nieuwe collectanten

Landelijke goede doelen hebben steeds meer moeite om nieuwe collectanten te vinden. Daarom helpen wij als promotiebedrijf daarbij! Het is uiteraard belangrijk dat er donaties worden opgehaald door collectanten, zodat de landelijke goede doelen hun functie kunnen uitoefenen. Onze wervers werken met veel plezier aan deze opdracht, toch is er nog genoeg te doen, vandaar dat wij op zoek zijn naar extra wervers.

De werkzaamheden

Nadat wij een kennismakingsgesprek hebben gehad, waarbij u alles wordt uitgelegd, kunt u direct aan de slag! U gaat aan de slag in een door ons vooraf opgegeven postcode, om te vragen of men collectant wilt worden voor het desbetreffende goede doel.
Heeft u de collectanten gevonden, dan gaan zij in de desbetreffende collecteweek met de collectebus in hun eigen buurt langs de deur om geld op te halen voor het desbetreffende goede doel. Wij vragen dus niet van u of u zelf wilt collecteren, maar u zoekt de personen die collectant willen worden voor Landelijke goede doelen!
Deze functie betreft geen commerciële werving. U gaat namelijk niet langs de deur om geld te vragen! U vraagt slechts of de persoon aan de deur vrijwillig 1 keer per jaar tijd wilt vrijmaken om een paar uurtjes met de collectebus langs de deur te lopen in de eigen omgeving. Voor een Landelijk goed doel willen mensen vast tijd vrij maken.

Functieprofiel ZZP’er

Wij zijn op zoek naar personen met onderstaand profiel:
ZZP’er of freelancer
Een dag of meerdere dagen in de week beschikbaar
Spreekt gemakkelijk mensen aan
Je bent graag buiten
Enthousiast
Zelfstandig werken
Doorzettingsvermogen

Wat bieden wij?

✔ Wij bieden een passende beloning
✔ De vrijheid om zelf in te delen wanneer u wilt werven (ochtend, middag en/of avond)
✔ U kunt zelf opgeven hoeveel dagdelen of dagen u wilt werven
Van ons ontvangt u de postcodes waar u moet gaan werven in een bepaalde plaats. Wij zorgen voor inschrijfformulieren en een gesprek leidraad.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze functie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en vermeld daarbij dat u interesse heeft in deze functie.