Bent u op zoek naar meer leads voor uw website en/of meer betalende klanten voor uw webshop? Dan bent u hier aan het juiste adres! Wij promoten onder andere websites en webshops van externe bedrijven. Er is een mogelijkheid om extra klanten en/of leads naar uw webshop te genereren. Dat wordt ook wel affilitiate marketing genoemd.

Affilitiate marketing houdt in dat er voor u, als adverteerder en voor ons, als Publisher, geen financiële investering nodig is. Er zijn twee manieren om uw advertentie te plaatsen:
Betaling per verkocht item.
Betaling per lead.

 

Betaling per verkocht item:
U betaalt aan Unlimited Promotions een vooraf afgesproken commissie voor elke sale die op uw webshop gegenereerd wordt op de naam van desbetreffende klant. Uw klant heeft al bij u afgerekend, daarvan hoeft u slechts een klein gedeelte aan Unlimited Promotions af te staan. Het is altijd een win-win situatie. No cure no pay.
Voorbeeld: Een bezoeker van Unlimited Promotions ziet de advertentie staan van uw webshop in beddengoed. De bezoeker klikt op de banner en wordt daarbij doorgestuurd naar uw webshop. De bezoeker koopt op uw webshop een aantal artikelen. Doordat de bezoeker via Unlimited Promotions bij uw website terecht is gekomen, heeft u een extra klant erbij. Van de opbrengst van het verkochte item, ontvangt Unlimited Promotions een vaste commissie. Besluit de bezoeker om niets te kopen op uw webshop, dan blijft het slechts een bezoeker. Dan hoeft u geen commissie te betalen aan Unlimited Promotions.

 

Betaling per lead:
U betaalt aan Unlimited Promotions een vooraf afgesproken commissie voor elke potentiele klant die persoonlijke informatie invult op uw website en/of webshop. Dat kan zijn omdat de potentiele klant zich registreert als nieuwe klant of zich aanmeldt voor nieuwsbrieven van uw website. Als de bezoeker via Unlimited Promotions uw webshop en/of website bezoekt en de bezoeker laat geen persoonlijke gegevens achter, dan hoeft u geen commissie uit te keren aan Unlimited Promotions.
Voorbeeld: Een bezoeker van Unlimited Promotions ziet uw banner van uw reisbureau website. De bezoeker klikt op de banner en wordt doorverwezen naar uw website. Registreert de bezoeker zich, of laat de bezoeker zijn/haar persoonlijke gegevens achter, dan dient u het afgesproken commissie te voldoen aan Unlimited Promotions. Kijkt de bezoeker slechts rond op uw website, dan hoeft u daar geen commissie over te betalen.

 

 

Wilt u online uw bedrijf bij ons aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op!
Daarnaast is er een mogelijkheid om direct in contact te komen met onze opdrachtgever, zodat u zich daar kunt aanmelden. Deze mogelijkheid bieden wij, zodat u een nog groter publiek kan bereiken. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onderstaande link.