Over Ons

Unlimited Promotions is een organisatie gespecialiseerd in ‘direct sales’ en ‘direct marketing’. Wij verzorgen de snelste weg van product naar consument.

Wij hebben een sterk en enthousiast promotie team die de producten bij de consument promoot. Met de hands on mentaliteit van onze promotie experts, benaderen wij de klant direct.

Wij komen bij de consument aan de deur, spreken ze aan op straat, op beursen, op festivals en andere gelegenheden. Daarbij promoten wij het product voor de externe partij die wij op dat moment vertegenwoordigen.

Direct sales heeft bewezen dat dit een van de beste manieren is om een product te promoten of verkopen. Wij staan direct in contact met de klant waardoor wij meteen kunnen inspringen op de situatie en vragen kunnen beantwoorden die klanten hebben. Onze promotie experts worden daarvoor intern opgeleid, zodat ze in elke situatie bij een potentiële klant oplossingsgericht kunnen denken.

Wij stellen zware eisen aan onze vertegenwoordigers. Wij willen dat onze vertegenwoordigers zich volledig inzetten voor de desbetreffende externe partij. Daarom worden ze intern opgeleid over onze werkwijze en over het product dat word gepromoot. Om bij ons te komen werken heb je geen hoog genoten opleiding nodig. Iedereen die beschikt over een gezonde hoeveelheid enthousiasme en de nodige mensenkennis is welkom. Daarbij kan je ook zeer snel laten zien wat je kan door het in de praktijk toe te passen. Wanneer je ergens niet uitkomt of vragen hebt, is er altijd een ervaren vertegenwoordiger in de buurt waarbij je terecht kan. Aan het begin zal je ook meelopen met iemand met ervaring, waar je veel van kan leren. Daarna ben je veel met gezellige collega’s op pad, maar werk je ook vaak zelfstandig. Zodra je de kneepjes van het vak onder de knie hebt en goede resultaten laat zien, heb je de bevoegdheid om zelf nieuwe collega’s in te werken en te begeleiden.
Het belangrijkste bij ons is dat je resultaten behaald en niet bang bent de handen uit de mouwen te steken. Bovendien moet je het leuk vinden met verschillende mensen in contact te komen.

NB. Wij werken ook met een extra bonusregeling.
Dus hoe harder je werkt, des te meer je gaat verdienen

Ons team