Vacature Sales talent

Ben je op zoek naar een baan met afwisselend werk en denk je talent te hebben voor sales? Of heb je al sales ervaring en wil je graag meer ervaring opdoen en werken aan je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Een promotiemedewerker (buitendienst) in de B2C branche. Wij willen ons team uitbreiden omdat onze opdrachtgevers geloven in onze kwaliteit en ons succes.

Functie

Dagelijks bezoek je consumenten thuis en vertegenwoordig je onze externe opdrachtgever. Dit doe je met een enthousiast team en samen streven jullie ernaar de gewenste resultaten te behalen. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar je team is altijd in de buurt. Je kunt rekenen op persoonlijke coaching en interne trainingen. Wij zorgen ervoor dat je klaar wordt gestoomd om een echte sales topper te worden door je de kennis over te dragen die je nodig hebt bij de klant.

Functie eisen

Jij bent: 

 

Kamer van Koophandel ingeschreven of bereid om je in te schrijven

Overtuigend 

Respectvol 

Positief ingesteld 

Representatief 

Communicatief vaardig 

Zelfverzekerd 

Zelfstandig

Wat wij jou bieden

Haalbare targets  

Training en coaching, ook op individueel niveau 

Enthousiast en gezellig team 

Doorgroeimogelijkheden 

Bonussen  

 

Heb je interesse in deze functie of wil je graag meer informatie, bekijk onze website www.unlimitedpromotions.nl of neem contact met ons  op. 

Voor een uitnodiging op een sollicitatiegesprek verwachten wij van jou: 

Accountmanager B2B Buitendienst

Ben jij op zoek naar een leuke baan?
Zoek dan niet verder!
Wij zijn op zoek naar een Accountmanager B2B Buitendienst en op zoek naar een Accountmanager B2B Binnendienst.

Krijg jij ook een kick door het aanbieden van een mooie deal aan kleine en grote ondernemers? Wil jij potentiële zakelijke klanten benaderen om te laten besparen op hun energierekening? Solliciteer dan bij ons!

Wat houdt de functie in?
Wij zijn op zoek naar een gedreven en targetgerichte accountmanager die ons
team komt versterken. Je zal hierbij zelfstandig op pad gaan en dus ook je eigen dagen kunnen indelen!

 

Functie eisen:
Kamer van Koophandel ingeschreven of bereid om je in te schrijven.

In het bezit van een laptop of tablet met 4G.

In het bezit van een VOG of bereid om deze aan te vragen.

Zelfstandig aan de slag.

Een persoon met lef.

Overtuigend.

Respectvol.

Positief ingesteld.

Zelfverzekerd.

Niet bang om bij een ondernemer naar binnen te stappen.

Representatief.

Communicatief vaardig.

Geen 9-5 mentaliteit

 

Wij bieden jou:

Salestraining en productkennis. 

Mogelijkheid om je persoonlijk maar ook zakelijk te ontwikkelen. 

Hoge commissies. 

Doorgroeimogelijkheden. 

Haalbare targets. 

Direct aan de slag. 

 

Heb je interesse in deze functie of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Collectanten Werver

Zoekt u een nieuwe uitdaging als ZZP’er, dan hebben wij iets heel interessants voor u! Voor bekende goede doelen gaat u nieuwe collectanten werven. De collectanten die u zal werven zijn bijvoorbeeld voor de Hartstichting, Hersenstichting, Reumafonds en nog meer bekende goede doelen. Deze opdracht is over geheel Nederland uit te voeren, omdat er door heel Nederland vaak wordt gezocht naar nieuwe collectanten. Voor deze opdracht, kunt u als ZZP’er direct aan de slag!

Over het werven van nieuwe collectanten

Landelijke goede doelen hebben steeds meer moeite om nieuwe collectanten te vinden. Daarom helpen wij als promotiebedrijf daarbij! Het is uiteraard belangrijk dat er donaties worden opgehaald door collectanten, zodat de landelijke goede doelen hun functie kunnen uitoefenen. Onze wervers werken met veel plezier aan deze opdracht, toch is er nog genoeg te doen, vandaar dat wij op zoek zijn naar extra wervers.

De werkzaamheden

Nadat wij een kennismakingsgesprek hebben gehad, waarbij u alles wordt uitgelegd, kunt u direct aan de slag! U gaat aan de slag in een door ons vooraf opgegeven postcode, om te vragen of men collectant wilt worden voor het desbetreffende goede doel.
Heeft u de collectanten gevonden, dan gaan zij in de desbetreffende collecteweek met de collectebus in hun eigen buurt langs de deur om geld op te halen voor het desbetreffende goede doel. Wij vragen dus niet van u of u zelf wilt collecteren, maar u zoekt de personen die collectant willen worden voor Landelijke goede doelen!
Deze functie betreft geen commerciële werving. U gaat namelijk niet langs de deur om geld te vragen! U vraagt slechts of de persoon aan de deur vrijwillig 1 keer per jaar tijd wilt vrijmaken om een paar uurtjes met de collectebus langs de deur te lopen in de eigen omgeving. Voor een Landelijk goed doel willen mensen vast tijd vrij maken.

Functieprofiel ZZP’er

Wij zijn op zoek naar personen met onderstaand profiel:
ZZP’er of freelancer
Een dag of meerdere dagen in de week beschikbaar
Spreekt gemakkelijk mensen aan
Je bent graag buiten
Enthousiast
Zelfstandig werken
Doorzettingsvermogen

Wat bieden wij?

✔ Wij bieden een passende beloning
✔ De vrijheid om zelf in te delen wanneer u wilt werven (ochtend, middag en/of avond)
✔ U kunt zelf opgeven hoeveel dagdelen of dagen u wilt werven
Van ons ontvangt u de postcodes waar u moet gaan werven in een bepaalde plaats. Wij zorgen voor inschrijfformulieren en een gesprek leidraad.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze functie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en vermeld daarbij dat u interesse heeft in deze functie.